De GPS games van Live Escape Rotterdam
Meer informatie

Mindfall

Ergens in Rotterdam is een virus gevonden dat werd gemaakt door de criminele organisatie Spider Tech. Het virus heeft een mind-control effect op de geïnfecteerden. Gelukkig is het virus sluimerend, maar het wordt binnen 2 uur geactiveerd!

Jullie hebben slechts 120 minuten om te infiltreren in Spider Tech, het tegengif te maken en de klok te stoppen om de wereld te redden.

Magic POrtal

De GPS game speciaal voor kinderen.
Er is een magische poort die onze wereld met de magische wereld verbind. Bij deze poort zit een aardmannetje als poortwachter, zijn taak is om te zorgen dat er geen vreemde wezens in onze wereld komen. Er is alleen een klein probleem, het aardmannetje valt de hele tijd in slaap. Nu zijn jullie gevraagd om uit te zoeken hoe je het aardmannetje wakker kan houden.
Ga de stad in, vind het aardmannetje en het meest belangrijke: zorg dat hij wakker blijft!

Einstein

Albert Einstein heeft vlak voor zijn overlijden nòg een theorie ontwikkeld, deze is alleen nooit volledig uitgewerkt en gepubliceerd. Wel heeft hij zijn theorie in een kist gedaan en bij een postkantoor afgegeven. Nu, jaren later, is het pakket gevonden en komt het bij jullie aan.
Kunnen jullie het laatste geheim van Albert Einstein vinden en, ook belangrijk, ontcijferen?

Maatwerk

Speciaal voor bedrijven is het ook mogelijk om GPS games geheel of gedeeltelijk op maat te maken.
Zo kunnen we puzzels en opdrachten in het spel opnemen die betrekking hebben op uw bedrijf of project en kunnen de opdrachten alleen opgelost worden met de kennis van uw teamleden. Echt maatwerk dus!

Contact

Telefoon

085-13 07 411

Mail

info@LiveEscape.nl

Adres

Westblaak 13
3012KC Rotterdam-centrum