Discover Rotterdam

While saving the world

Operation Mindfall

Live Escape Rotterdam presenteert Operation Mindfall, een nieuw GPS Adventure Game voor de hele familie, vrienden en collega’s.
Operation Mindfall combineert elementen van geocaching (GPS-vossenjacht), Live Escape Games en Augmented Reality tot één team-spel!

Stap in het midden van een undercover spionage operatie. Uw team van geheim agenten hebben geheime informatie gekregen over Spider Tech, het bedrijf achter een top-geheim onderzoeksprogramma dat, als het succesvol is, hen de kracht zal geven om de menselijke geest te controleren.

Spider Tech heeft een sluimerend maar dodelijk virus in het watersysteem van Rotterdam gelekt. In slechts 2 uur tijd zullen ze het virus activeren vanaf hun beveiligde HQ servers in Rotterdam en krijgen ze controle over onze geest.

Onder de codenaam Operation Mindfall moet uw team het anti-virus ontwikkelen en de servers van Spider Tech vernietigen. De druk van buitenlandse overheden neemt toe, de klok tikt door en het lot van de wereld ligt in handen van uw team.

Diverse routes en daardoor verschillende spellengtes tussen 1 en 3 uur, zeer geschikt voor kinderfeestjes, bedrijfs- of verenigingsuitjes. Tot 300 spelers, ons advies is 6 personen per groep, v.a. € 109,- per groep.

Informatie

Omgeving: Rotterdam
Aantal spelers: 3 – 300 spelers
Spelers per team 3 tot 8 spelers

Moeilijkheidsgraad:

Aanpasbaar
Duur van het spel: 1 tot 2,5 uur 
Talen:

Nederlands & Engels

Max. aantal teams

Max. aantal spelers

Reserveren

Voor 2 of zelfs 3 groepen kunt u het formulier invullen met de gewenste datum en tijd. Als uw team groter is dan 18 personen stellen we persoonlijk contact of contact per email op prijs.

We kunnen dan de mogelijkheden met u bespreken, zo kunnen we u adviseren over de tijdsduur en het aantal verschillende looproutes voor de verschillende teams.

Via het onderstaande formulier kunt u meer informatie of een offerte aanvragen, maar u kunt natuurlijk ook direct met ons bellen: 085-1307 411.

 

Prijzen

1-6 spelers
(1 team)
€ 109,-
7-12 spelers (2 teams) € 218,-
13-18 spelers (3 teams) € 327,-

Meer personen? Vraag dan aub eerst een offerte aan via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Contact

Telefoon

085-13 07 411

Mail

info@LiveEscape.nl

Adres

Westblaak 13
3012KC Rotterdam-centrum