Save the world

choose your own venue

Operation Mindfall op lokatie

Live Escape Rotterdam presenteert Operation Mindfall op lokatie, een nieuw Adventure Game dat we kunnen opzetten bij u op kantoor, in een restaurant, een gehuurde zaal, een magazijn, een fabriek… eigenlijk overal.

Operation Mindfall op lokatie is daardoor uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten in combinatie met bijvoorbeeld een diner of als afsluiting van een corporate event. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Operation Mindfall op lokatie combineert elementen van Live Escape Games en Augmented Reality tot één team-spel!

Stap in het midden van een undercover spionage operatie. Uw team van geheim agenten hebben geheime informatie gekregen over Spider Tech, het bedrijf achter een top-geheim onderzoeksprogramma dat, als het succesvol is, hen de kracht zal geven om de menselijke geest te controleren.

Spider Tech heeft een sluimerend maar dodelijk virus in het watersysteem gelekt. In slechts 2 uur tijd zullen ze het virus activeren vanaf hun beveiligde HQ servers en krijgen ze controle over onze geest.

Onder de codenaam Operation Mindfall moet uw team het anti-virus ontwikkelen en de servers van Spider Tech vernietigen. De druk van buitenlandse overheden neemt toe, de klok tikt door en het lot van de wereld ligt in handen van uw team.

Diverse mogelijkheden en verschillende spellengtes. We informeren u graag.

Informatie

Omgeving: Waar u maar wilt!
Aantal spelers: 3 – 300 spelers
Spelers per team 3 tot 8 spelers
Moeilijkheidsgraad: Aanpasbaar
Duur van het spel: 1 tot 2,5 uur 
Talen: Nederlands & Engels

Max. aantal teams

Max. aantal spelers

Zij gingen u al voor!

Offerte aanvragen

Contact

Telefoon

085-13 07 411

Mail

info@LiveEscape.nl

Adres

Westblaak 13
3012KC Rotterdam-centrum